2015.6.21快讯:6月22日UCSC的吴如山教授、KAUST的Tariq Alkhalifah教授将访问地震组,并作学术报告。

Ru-shan Wu: Renormalized scattering series and its application to waveform modeling in strong-contract media.
Tariq Alkhalifah: Migration velocity analysis using prestack wavefields: RWI versus DSO

关于同济大学反射地震学科组(Reflection Seismology Group)

此条目发表在未分类分类目录。将固定链接加入收藏夹。